Adress

Skogsvägen 11
444 60 Stora Höga

a

Änglabudskap

Änglabudskap

Jag hörde min ängels röst. Den kom från djupet inom mig och högt från ovan. Lyssna på mig sade hon. Jag känner din smärta som om den vore min egen. Du är jag och jag är du. Slut dina ögon och låt mig ta dig vart än du behöver gå i detta nu. Jag är med dig. Alltid.

Jag arbetar med ett flertal olika änglar. Många har jag fått namn på men inte alla. Änglarna som valt mig till kanal är alla Ärkeänglar eller mycket kraftfulla Änglar. Deras ljus är fantastiskt och deras ord och toner får cellerna i kroppen att vibrera, renas och läkas.

Änglarna viskar i mitt öra, de sjunger i mitt inre, de låter mig se och känna allt jag behöver för att kunna utveckla mig själv och för att kunna hjälpa andra.

De visar mig med ord, bilder och känslor vart läkning behöver ske och varför. De talar om för mig hur vi skall starta helandet. De låter mig tona och lämna budskap. Hela och rena. Läka och utveckla. Ge läxor och ge förklaringar.

Några av änglarna som jag arbetar med är:

Sorah- Ett annat namn på Moder Jord. Hon leder oss ned och in i jorden. Låter människan vila här och läka i det trygga mörkret.
Mikael- Han skyddar oss. Han leder arbetet här på jorden och vidare utåt. Han leder flera av de andra änglarna. För mig är han Ljuset.
Gabriel- En ängel som abetar med vår ande och vår själ. När han talar så stillar sig världen utanför. Han leder och vi följer.
Laurna- Han visar parallella världar och energier som är svåra för vårt mänskliga sinne att greppa. Han visar att vi kan arbeta inte bara uppåt, nedåt och inåt utan även bakåt och framåt. Han kan böja och forma energitrådarna i vårt inre. Han kan arbeta då och nu samtidigt.
Rafael- Han är healing. Läkande energier. När han lägger sina händer på din kropp så känns det hela vägen in i din kärna.
Sauriel- Han verkar genom ljus och kärlek. Han har sitt svärd men arbetar genom att smälta bort det onda ur vår kropp och vårt sinne.
Nathanael- Han ber dig säga ja till honom. När du gjort det så leder han dig dit du behöver i ditt liv. Han ser till ditt eget bästa varesig du förstår det eller ej. Han är otroligt kraftfull. Han arbetar mycket med de kvinnliga och manliga energierna i oss och verkar för deras sammansmältning.

Kristallslottet

Långt därute i ett universum, i någon dimension, ligger Kristallslottet. Ett oändligt stort slott med tinnar och torn, massor av våningar och rum. Slottet skimrar och är omgivet av ett mjukt, tryggt och skyddande mörker.

Här har jag blivit undervisad av andar och änglar i många, många år. I början fick jag bara vistas på nedervåningen i vissa rum och allt eftersom jag lärde mig och utvecklades så fick jag tillgång till fler rum och till sist alla våningar. Här har jag fått lära mig allt. Jag har fått böcker instoppade i mina chakran, genomgått ritualer och lyssnat på föreläsningar. Insikt efter insikt har kommit till mig.

Mana

Mana. Himlen. Nangijala. Många namn finns för detta ställe. Här är alla energier ett. De högsta och starkaste energier som man kan föreställa sig. Det är Guds energier. Ljusa och kraftfulla.

Vi kan ibland få komma nära dessa enormt kraftfulla energier. Dock kan vi inte gå in i dem ty det skulle vi inte klara av. Ibland flyger vi stilla nära Mana. Friden och lugnet som finns här går inte att beskriva med ord. Detta är Alltet.

Ljuset

Det renaste ljuset. Den högsta energin. Det är vad våra änglar arbetar med. Vissa kallar det Gud. Andra har andra namn. Jag tycker om att kalla det för det ljusaste Ljuset.

Här får vi ibland vila i hans hand. Omsluten av frid. Ljuset renar oss. Läker oss. Fyller oss.

Det når oss på så många sätt. Genom drömmar, meditation och genom healing. Det vibrerar sig in i våra mänskliga celler och kan på så sätt lämna en påverkan på oss i vårt mänskliga liv.