Adress

Skogsvägen 11
444 60 Stora Höga

a

Konsultationer

Konsultationer

Nyckeln till utveckling såväl mänsklig som andlig är; Tid. Tillit. Vila.
All utveckling sker i precis den takt du behöver just nu.
Våga ta det första steget på en ny stig.

Jag har arbetat på många olika sätt under åren för att lära mig och för att landa i den andlighet som är min.

När du kommer till mig för en konsultation så blir det som en resa som vi gör i ditt inre. Dina energier talar till mig, din själ, din människa och din ande låter mig få veta vad du behöver. Mina änglar lyssnar och helar dig genom mina händer och mina energier.

Det är väldigt svårt att beskriva det som sker men det blir alltid det som behövs i stunden. Jag kan behöva tala om blockeringar i ditt nuvarande liv, jag kan behöva gå tillbaka till gamla liv. Jag hör, ser och känner med och i dig i den stunden du är hos mig. Ibland tonar jag, ibland hamnar jag i trance även under enskilda konultationer. Detta är mitt sätt att arbeta under våra resor annars.

Viktigt att veta när du kommer på en konsultation är att det jag säger till dig är bara en väldigt liten del av behandlingen. Den stora och fantastiska delen är det som sker i dig. Med dina energier och dina celler.

Jag har tre olika sorters konsultationer som jag arbetar med nu. Jag har skrivit om dem nedan. Känn in vad som passar dig bäst.

Om man inte kan komma till mig så kan jag även ge Healing och Änglabudskap på distans. Vi kan ha telefonkontakt, ses via facetime eller skype.

Du kan boka tid själv för healing och änglabudskap genom att trycka på bokadirekt knappen under fliken kontakt.

Vill du vara med på en resa så erbjuds dessa än så länge i och kring Stenungsund. Skicka isåfall ett meddelande till mig via mail eller använd kontaktformuläret under fliken kontakt.

Healing och Änglabudskap

Jag arbetar med energier som når hela vägen in i din kropp och din själ. Jag balanserar, rensar och fyller dig med ny kraft. Jag ser dina blockeringar och hjälper dig att lösa upp dem. Allt i den takt som du klarar av.
Mina änglar talar med din ande och ser till att du får vad du behöver just nu. Hjälper dig att välja väg. Att våga ta första stegen på en ny stig. Kanske du behöver hjälp med din egen utveckling, både andlig och mänsklig. Ibland hamnar jag i trance men oftast förmedlar jag deras ord.
Alla konsultationer blir olika, för de blir precis så som de är menade för just dig vid den tiden du är hos mig. Innan du kommer kanske änglarna förberder dig och du kan känna en del tankar och känslor som du inte riktigt är van vid, eller kanske kommer du att drömma mycket. Detta är precis som det ska och en förberedelse för det arbete som vi kommer att utföra när du är hos mig.
Tänk på att all utveckling kommer att ske precis i den takt som just du behöver. Så som din själ och ande tycker att du behöver, ty människan tenderar att vara lite rädd eller långsam ibland. Ingen vet bättre vad du behöver än ditt eget inre. Jag hjälper dig att komma i kontakt med det.

1500 kr för en session på ca 50 min.
750 kr för en session på ca 25 min.

Resor

Dessa tillfällen som jag kallar för resor görs i grupp. Här arbetar jag mycket genom trancen. Jag kommer att först prata om det änglarna förmedlar och sedan lämnar jag över mig till dem i trance och de talar och tonar genom mig.
Dessa resor öppnar upp porten mellan världarna och olika universum och dimensioner som berör deltagarna i stunden.
Deltagarna som sitter i en cirkel blir utrensade, balanserade och påfyllda. Dessa resor låter dem förnyas och släppa det gamla. En resa som måste göras via ett medvetet val då biljetten kan bli ganska dyr, men målet värt varenda uppoffring. Det de menar med en dyr biljett är att ju högre utvecklad du blir desto svårare blir det för dig att gå emot ditt eget bästa. Du kanske måste göra val som blir jobbiga i stunden men så bra för dig i det långa loppet.

350 kr per gång eller 300 kr per tillfälle om du köper klippkort.

AUR- Andlig Utvecklings Resa

 Välkommen till AUR-Andliga Utvecklings Resor. Här erbjuder jag en 4h Workshop.

Denna halvdag handlar inte bara om att utveckla våra andliga förmågor utan ger också vår människa en fantastisk utvecklingsresa.

Vi kommer i lugn och ro guidas in i vårat allra innersta. Vi kommer att resa djupt in, högt upp och sedan förankras i Moder Jord.

Vi kommer att arbeta med utrensning- lösa upp blockeringar, balansering och påfyllning. 

Jag kommer att guida er in och ut i olika meditationer/regressioner som kommer ge unika upplevelser och alldeles egna resor formade av ditt innersta och dina änglar efter dina behov. Hela tiden under beskydd och ni kommer vara trygga och säkra. 

Resorna är en blandning av meditation och regression. Varje ord är kanaliserat av mina änglar och laddade med energier och en fantastisk kraft. Mellan meditationerna kommer vi att kunna göra andra övningar och diskutera eller ställa frågor för att kunna stärka vår egen förmåga och kraft. Toning och klangskålar i kristall kommer vara med oss under denna dag. Jag arbetar mycket genom trancen så Änglarna kommer troligtvis till oss om och när vi behöver dem just genom trancen. 

Nästa tillfälle blir 20/4-24 kl 14:00 till ca 18:00 i Yoga Stenungsunds lokaler på Selins väg 5 i Stora Höga. Investering 1500 kr som betalas på plats med swish. Antal deltagare är begränsat. 

Boka din plats på min bokningsida BokaDirekt som du ser här på hemsidan högst upp.

 

Trancesession

En behandling där du får unika möjligheter till transformation och helande. Vid denna behandling har vi först ett förberedande prat och sedan kommer jag att lämna över till änglarna som talar genom mig.

Detta är en djupgående healing session där processen fortsätter långt efter behandlingstillfället.

Vi jobbar själsligt, fysiskt, andligt och psykiskt. Vi kan jobba med tidigare liv och vi arbetar med jordning, balansering av chakra och optimering av energiflöde.

Jag kan tona för att verkligen komma in i djupet och balansera. Den stora skillnaden mellan denna behandling och healing och änglabudskap är att här går jag i trance och du talar direkt med änglarna. Efter behandlingen så pratar vi om det som skett och du har möjlighet att ställa frågor.

Denna behandling är för dig som redan är öppen och känner av din andlighet. Du behöver inte vara erfaren eller jobba andligt själv. Det viktigaste är att du känner dig redo och mottaglig. När du kommer till mig så kommer jag att veta om det är rätt för dig. Om det är för tidigt för dig så kommer jag att tala om det så kan vi istället göra healing och änglabudskap.

2300:- (60-80 min)